Afspraak maken – Mondzorg Groesbeek – Groesbeek

Afspraak maken

Online afspraak maken

Per 12-11-2021 is onze praktijk overgestapt naar een ander software programma.  Hierdoor is het online afspraken maken en het inloggen veranderd.

U dient per heden uw dossiernummer op te vragen bij de praktijk. Uw dossiernummer moet gekoppeld zijn aan uw emailadres.

Vul het dossiernummer en het bij ons bekende emailadres hieronder in en u kunt een afspraak inplannen.

Online kunt u alleen een afspraak inplannen voor een periodieke controle bij een van de gekoppelde tandartsen, dit kan voor uzelf en/of voor uw gezinsleden.

Uw afspraken beheren, dat wil zeggen, inzien of afmelden middels de website is helaas niet meer mogelijk. U dient hiervoor telefonisch contact met ons op te nemen.

Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren afgemeld te worden. Voor niet nagekomen afspraken en binnen de 24 uur afgemeld of niet afgemeld, behouden wij ons het recht voor, kosten in rekening te brengen.

 

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. Per 12-11-2021 is onze praktijk overgestapt naar een ander software programma. Hierdoor is het online afspraken maken en het inloggen veranderd.

Online afspraak maken