Onze praktijk

 

Per 1 januari 2019 vormen tandartsen mw. A.G. van den Beld en  mw. E.J.M. Berendsen, Maatschap Mondzorg Groesbeek.

Samen met tandarts E.A.M. Alkemade en tandarts voor orthodontie mw. W. Braakhuis dragen we gezamenlijk de zorg voor uw mondgezondheid.

We weten dat de meeste mensen niet voor hun plezier een tandarts bezoeken en daarom proberen we altijd de behandeling in een ontspannen sfeer te laten plaatsvinden. We hebben aandacht voor het bespreken van de mogelijkheden die er zijn om uw gebit te behandelen. De persoonlijke wensen en de financiële middelen worden hierbij zorgvuldig afgewogen.

Mondzorg Groesbeek verzorgt verschillende tandheelkundige behandelingen:

  • Algemene tandheelkunde: vullingen, wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen, mondhygiëne, gebitsprotheses (ook op implantaten), bleken, preventieve en cosmetische tandheelkunde.
  • Orthodontie (beugelbehandelingen) voor zowel kinderen als volwassenen worden door tandarts mw. W. Braakhuis in deze praktijk uitgevoerd.
  • Door jarenlange ervaring en samenwerking bij de jeugdtandverzorging en het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde hebben tandartsen Van den Beld en Berendsen veel affiniteit met het behandelen van kinderen en angstige volwassenen.
  • Anti-snurkbeugels (MRA) ter behandeling van het Obstructief Slaap Apneu Syndroom (OSAS) worden door tandarts Berendsen vervaardigd. Er is hiervoor een samenwerkingsverband met het Slaapcentrum CWZ te Nijmegen en het UCCZ Dekkerswald.

De praktijk is goed toegankelijk voor mindervaliden. Patiënten met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap, o.a. vanuit Werkenrode, De Groesbeeke Tehuizen en Kemnade (stichting Pluryn), worden door ons behandeld.

Onze praktijk 1