Onze praktijk

Onze praktijk 2

De tandartsen Van den Beld, Alkemade en Berendsen dragen gezamenlijk zorg voor uw mondgezondheid. We weten dat de meeste mensen niet voor hun plezier een tandarts bezoeken en daarom proberen we altijd de behandeling in een ontspannen sfeer te laten plaatsvinden. We hebben aandacht voor het bespreken van de mogelijkheden die er zijn om uw gebit te behandelen. De persoonlijke wensen en de financiële middelen worden hierbij zorgvuldig afgewogen.

Mondzorg Groesbeek verzorgt verschillende tandheelkundige behandelingen. Zoals vullingen, wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen, mondhygiëne, gebitsprotheses (ook op implantaten), bleken, preventieve en cosmetische tandheelkunde. Orthodontie (beugelbehandelingen) voor zowel kinderen als volwassenen worden door tandarts Alkemade in deze praktijk uitgevoerd.

Door jarenlange ervaring en samenwerking bij de jeugdtandverzorging en het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde hebben tandartsen Van den Beld en Berendsen veel affiniteit met het behandelen van kinderen en angstige volwassenen.

Anti-snurkbeugels (MRA) ter behandeling van het Obstructief Slaap Apneu Syndroom (OSAS) worden door tandarts Berendsen vervaardigd. Er is hiervoor een samenwerkingsverband met het Slaapcentrum CWZ te Nijmegen en het UCCZ Dekkerswald.

De praktijk is goed toegankelijk voor mindervaliden. Patiënten met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap, o.a. vanuit Werkenrode, De Groesbeeke Tehuizen en Kemnade, worden door ons behandeld.

Onze praktijk 1