Onze praktijk – Mondzorg Groesbeek – Groesbeek

Onze praktijk

Maatschap Mondzorg Groesbeek.

Per 1 januari 2019 vormen tandartsen mw. A.G. van den Beld en  mw. E.J.M. Berendsen, Maatschap Mondzorg Groesbeek.

Voor deze tijd, vanaf januari 2013 vormden mw. A.G. van den Beld, mw. E.J.M. Berendsen en dhr. E.A.M. Alkemade, al een maatschap. Dhr. Alkemade kon zo langzaam aan zijn werkzaamheden binnen de praktijk afbouwen.

Per 1 mei 2020 is tandarts E.A.M. Alkemade van zijn welverdiende pensioen gaan genieten. Hij had per januari 2019 de orthodontie behandelingen (beugels) al overgedragen aan tandarts W.M. Braakhuis. Van 1  januari 2019 tot 1 mei 2020, was hij nog twee dagen in de week werkzaam bij ons in de praktijk voor reguliere tandheelkunde. Nu mag hij dus gaan genieten van zijn rust en vrije tijd. We zullen zijn gezelligheid, betrokkenheid en kunde gaan missen in de praktijk.

Verheugd kunnen we u wel mededelen dat de reguliere tandheelkundige zorg op deze twee dagen overgenomen is door tandarts mw. S.A.J. Maassen.

We hebben dus een gezellig en zorgzaam team voor uw tandheelkundige gezondheid klaar staan.

Graag wil tandarts Alkemade nog een woordje tot u richten:

“klik op onderstaande link om zijn brief aan u te lezen”:

Afscheidstekst tandarts Alkemade

Na alle vriendelijke reacties van zijn patiënten, wil hij u bedanken. Lees hieronder zijn bedankje, “klik op onderstaande link”:

2020-06 Dank brief Eric Alkemade

We weten dat de meeste mensen niet voor hun plezier een tandarts bezoeken en daarom proberen we altijd de behandeling in een ontspannen sfeer te laten plaatsvinden. We hebben aandacht voor het bespreken van de mogelijkheden die er zijn om uw gebit te behandelen. De persoonlijke wensen en de financiële middelen worden hierbij zorgvuldig afgewogen.

Mondzorg Groesbeek verzorgt verschillende tandheelkundige behandelingen:

  • Algemene tandheelkunde: vullingen, wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen, mondhygiëne, gebitsprotheses (ook op implantaten), bleken, preventieve en cosmetische tandheelkunde.
  • Orthodontie (beugelbehandelingen) voor zowel kinderen als volwassenen worden door tandarts mw. W. Braakhuis in deze praktijk uitgevoerd.
  • Door jarenlange ervaring en samenwerking bij de jeugdtandverzorging en het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde hebben tandartsen Van den Beld en Berendsen veel affiniteit met het behandelen van kinderen en angstige volwassenen.
  • Anti-snurkbeugels (MRA) ter behandeling van het Obstructief Slaap Apneu Syndroom (OSAS) worden door tandarts Berendsen vervaardigd. Er is hiervoor een samenwerkingsverband met het Slaapcentrum CWZ te Nijmegen, Slaapcentrum Maasziekenhuis Pantein en het UCCZ Dekkerswald.

De praktijk is goed toegankelijk voor mindervaliden. Patiënten met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap, o.a. vanuit Werkenrode, De Groesbeeke Tehuizen en Kemnade (stichting Pluryn), worden door ons behandeld.

Onze praktijk 1

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. Per 12-11-2021 is onze praktijk overgestapt naar een ander software programma. Hierdoor is het online afspraken maken en het inloggen veranderd.

Online afspraak maken